De logopedisten

* Liselotte Vandevelde is de logopedist en praktijkhouder van Logopediepraktijk Diemen en hecht veel waarde aan kwaliteit en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.
Liselotte is in september 2012 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Na het afstuderen heeft ze een jaar in Suriname gewerkt bij een stichting die ernaar streefde het onderwijs te optimaliseren. Daarna heeft ze 2 jaar in België gewerkt in een Logopediepraktijk en op een speciale school. Op de praktijk werkte ze voornamelijk met kinderen met spraak- en leerstoornissen. Op de speciale school werkte ze met verstandelijk beperkte en meervoudig beperkte kinderen rond communicatie, taal en leren.
Sinds september 2015 woont en werkt Liselotte in Nederland en behandelt ze voornamelijk kinderen met spraak-taalproblemen en afwijkende mondgewoonten.
Liselotte is iedere dag aanwezig op de praktijk in Diemen daarnaast werkt ze 2 ochtenden per week op een speciale school in Amsterdam waar ze kinderen individueel of in de klas logopedie geeft.
Het leukste aan haar werk vind ze het contact met de kinderen. De blije gezichten maken haar dag goed. Liselotte hecht veel belang aan de band die ze samen met de kinderen opbouwt. Ze vind het uitdagend om voor iedereen de juiste manier te vinden om zichzelf beter te ontwikkelen. Haar motto: Met kleine stapjes kom je ver!

* Linda Wouda is in de zomer van 2018 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens haar studie heeft ze stages gelopen in een praktijk en in een ziekenhuis, om zo veel mogelijk doelgroepen te kunnen helpen.  Na het afstuderen is Linda gestart met werken bij Logopediepraktijk Diemen.
Linda werkt op maandag, dinsdag en woensdag in de praktijk in Diemen. Hiernaast doet ze een master in Klinische Gezondheidswetenschappen, dit houdt haar de rest van de week bezig.
Het leukste aan het werk in de praktijk, vindt Linda alle verschillende hulpvragen die langs komen. Van spraak- of taalproblemen tot slikproblemen, bij zowel kleine kinderen als volwassenen; voor iedere hulpvraag moet er een passende therapie worden gezocht. Ze vindt het een leuke uitdaging om voor iedereen een goede, passende behandeling uit te puzzelen.
Ook het werken met kinderen is wat Linda graag doet. Hoe leuk is het om een kind te kunnen helpen en het iets nieuws te kunnen leren?!